Karriera

Breaking news

Abramo ricerca - per nuova sede su Roma - Operatori contact center inbound da inserire nel suo organico con contratto di apprendistato.
Si richiede:

diploma di scuola superiore;
età compresa tra 18 e 28 anni;
ottimo utilizzo del PC;
conoscenza degli strumenti di comunicazione chat/SMS;
disponibilità a lavorare su turni - part-time - festivi e week end.

È previsto iniziale periodo di formazione d’aula di 4 settimane al quale farà seguito, solo a raggiunta idoneità, un inserimento con contratto apprendistato, in un contesto altamente dinamico e professionale con possibilità di crescita professionale.
Sede di lavoro: Roma

Se interessati inviare CV al seguente indirizzo di posta elettronica: selezioni_roma@abramo.com

Grupi Abramo ka një rrjet solid të zhvillimit të shpejtë të kompanisë me zyra në gjashtë vende. Mijëra kontakte trajtohen çdo ditë dhe janë burim frymëzimi për përmirësim, rritje dhe inovacion.

Sekreti i suksesit tonë qëndron në ekipin tonë: nga momenti i parë që u formua e deri më sot, secili prej nesh ka qenë dhe është një bllok ndërtimi thelbësor për zhvillimin e kompanisë. Kjo është arsyeja pse ne jemi gjithmonë në kërkim të personave të motivuar dhe ambiciozë, të cilët gëzojnë duke punuar së bashku në kontekstin ndërkombëtar. Të gjithë ndajmë objektivin për të bërë mirë punën tonë, sot më mirë se dje.

Ne mendojmë se suksesi i kompanisë kalon nëpërmjet pjesëmarrjes kolektive ku kontribuojmë me një mbështetje të madhe për punën në grup. E vlerësojmë dinamizmin dhe frymën e iniciativës, duke ofruar të gjitha mundësitë për rritje. Ne projektojmë rrugët e karrierës, për të mbajtur një nivel të lartë të efikasitetit në gjirin e organizimit dhe dimë se si të menaxhojmë ndryshimet që vijnë nga tregu.

Rritja e burimeve njerëzore është një objektiv i lidhur ngushtë me përmirësimin e aftësive profesionale, e cila është arsyeja pse ne kemi bërë përmirësimin e vazhdueshëm, shtyllë të politikave tona të zhvillimit.

Kemi realizuar një sistem të Menaxhimit të Performancës që është nxitësi kryesor në menaxhimin e burimeve njerëzore: për të zhvilluar potencialin dhe performancën kemi krijuar shtigje të veçanta individuale për rritjen profesionale dhe menaxheriale, që shoqëron jetën e çdo punonjësi që nga koha e futjes përgjatë të gjitha fazave të zhvillimit të mëvonshëm profesional.

A jeni gati për sfidë? Filloni karrierën tuaj në Abramo!

Dërgoni kandidaturën tuaj

Në qoftë se ju dëshironi të aplikoni për të arritur përsosmërinë, jemi të gatshëm për të marrë kërkesën tuaj për një nga profilet përkatëse të punëve të kërkuara. Më poshtë do të gjeni adresat e faqeve web të Abramo në botë të cilat ofrojnë punë:

Albacall (Shqipëri)
Abramo Deutschland (Deutschland)
Abramo do Brasil (Brasil)
Abracall.ro (România)

Për rrugëtimin e karrierës suaj në Itali, ne kemi organizuar rekrutimin sipas faqeve të interesit.
Ju mund të dërgoni CV-në tuaj me email, duke përshkruar pozicionet për të cilat ju jeni të interesuar, në një nga këto vende:
Crotone, Catanzaro, Cosenza, Palermo dhe Lamezia Terme.