Testimonials

Një partner global biznesi që e bazon fuqinë e tij në burimet e një ekipi shumëkombësh, me aftësi të shkëlqyera, të larmishëm dhe te konsoliduar dhe me vlera të forta në traditen e grupit.

Për më shumë se 100 vjet sjellim shërbime që lidhen me fushën "Printing & Logistic" për kompanitë kryesore, edhe publike, që operojnë në telekomunikacion, transportin ajror, shërbime, financë e botime

Jemi aktivë përreth 20 vjet në shërbimet multi-channel të kujdesit të klientit, menaxhimin e të dhënave, modelimi i proçeseve të biznesit dhe proçeseve të biznesit re-engineering

Projektojmë së bashku me klientët tanë proçese dhe zgjidhje teknologjike për të përmirësuar lidhjet duke maksimizuar vlerën e kontaktit dhe promovuar një eksperiencë konsumatore dinamike, fleksibël, të personalizuar ... me fjalë të tjera unike